SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Postzegelvel 10 Jaar Koning Willem-Alexander
Postzegelvel 10 Jaar Koning Willem-Alexander

Ja, ik wil de Zilveren Postzegel "Willem-Alexander - 10 jaar Koning" bestellen!

Zilveren Postzegel Koning Willem-AlexanderBeperkt beschikbaar, OP = OP
Officiële postzegel uit ons Koninkrijk GRATIS Zilveren Postzegel Gelimiteerde oplage Eénmalige uitgifte! OP = OP

In 2023 viert het Koninkrijk der Nederlanden het 10-jarig jubileum van Willem-Alexander als Koning der Nederlanden. Speciaal voor deze gelegenheid is er een unieke officiële postzegel in zilver uitgegeven.

Op 30 april 2013 vindt er een plechtige ceremonie plaats die het koningschap van Willem-Alexander inluidt. Na Willem I, II en III wordt hij de vierde koning in de geschiedenis van Nederland als koninkrijk. Hij volgt zijn moeder Beatrix op die exact 33 jaar Koningin is geweest van Nederland. Máxima is vanaf die dag Koningin der Nederlanden en staat haar echtgenoot bij als waardig koningin.

Deze bijzondere officiële zilveren herdenkingspostzegel is vanaf nu te bestellen. Vanwege de strikt gelimiteerde oplage van slechts 10.000 stuks is de verwachting dat de postzegel zeer snel uitverkocht zal zijn. Wacht daarom niet te lang en stel uw exemplaar nú veilig!

Limitering: Maximaal 1 per huisadres!

Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.